torsdag 27. februar 2014

Vinternoveller

Det er veldig få som skriver så fine noveller som Ingvild H. Rishøi. Jeg ble så glad da jeg oppdaget at hun hadde gitt ut enda en novellesamling. Jeg elsker både La Stå og Historien om fru Berg, og Vinternoveller er minst like fin som de to forrige. Den består av tre noveller som alle fikk meg til å le og gråte og bli varm langt ned i magen. Vinterens aller beste litteraturtips fra meg.

 photo IMG_20140226_092851_zpsdc994b3d.jpg

9 kommentarer:

h sa...

Den er så fin så fin!

Hanne sa...

Takk for boktips - denne skal jeg lese!
Jeg ba mine egne blogglesere om hjelp til å finne fine blogger. En av dem tipset meg heldigvis om Puddersky, og nå følger jeg deg på Bloglovin' - sånn at jeg ikke går glipp av noe :-)
Pludrehanneklem

moldvarp sa...

Takk for godt tips! Har høyrd mykje bra om ho, så må nok ta ein tur på eit bibliotek eller ein bokhandel snart!

Frøydis sa...

Bra timing! Eg tenkte akkurat at eg trengte eit boktips :)

fredrikke sa...

eg pleier å falle for bøker grunna deiras cover. og når du i tillegg seier at den er bra, så er det nok enno ein grunn til å lese den.

hurra for tips!

/fredrikke

Vicky sa...

ska nog försöka läsa lite norsk litteratur i sommar tror jag minsann.

Synne sa...

Jeg glemmer noen ganger at novellsamlinger finnes - takk for påminnelser! Nå fikk jeg skikkelig lyst på blåbær, forresten. (Har tørkede tranebær i skapet, og det duger!) God fredag og god helg, fina!

June sa...

Skal sjekkast ut, går rett inn på lista!

Karoline sa...

Har veldig lyst til å få lest den boka etter hvert. Må innrømme at jeg ikke har blitt like Ingvild Rishøy-frelst enda som mange andre, men har likt de andre bøkene hennes og denne virker veldig lovende.