tirsdag 25. juni 2013

Sommerdag

Jeg er tilbake i Oslo igjen for en liten stund, og det føles fint. Jeg har nesten aldri vært i Oslo om sommeren, så nå har jeg lyst til å gjøre fine sommer i Oslo-ting. Jeg har laget en liten liste over ting jeg har lyst til å gjøre, og i dag startet vi på toppen av lista. Mathias og jeg tilbragte noen fine timer på gresset i Botanisk hage, med hver vår bok og frukt. Det har med andre ord vært en skikkelig fin sommerdag. 

 photo botanisk_zpscc1dc98f.jpg

11 kommentarer:

Elin sa...

Det høres fint og koselig ut :)

Lindis sa...

Alle sier Oslosommere er helt fantastisk, så det må jo være noe i det! Botanisk hage høres fint ut, jeg har ikke vært der på mange mange år, siden klassetur. Kanskje i morgen? :)

Regnboge sa...

Herleg! Eg vil so gjerne bu i Oslo ein lenger periode, slik at eg kan gjere slike ting i ro og mak, utan å heile tida har noke å rekke, noken å møte, noke å sjå.

Ting som gjør en glad sa...

Vi skal nyte noen timer i Oslo i sommer, gleder oss!

Nore Interiør sa...

Vi var også i Oslo i helga. Vi hadde noen venneavtaler,
ellers kosa vi oss sammen. Hotell, lang frokost, avis, Operaen, Aker Brygge, lunsj&vin, kafè og restaurant...
Så godt! Nyt videre!

Klemmer fra Maren ;)

Katrine sa...

Det hørtes veldig koselig ut :) Oslo er egentlig veldig fin på sommeren, og det er fint å leke litt turist i egen by.. Et tips er å kjøpe dere "lysløypa" :)

Synne sa...

Oslosommer, altså <3
Det er så fint å vite at vi er i samme byyyyyy!

Mona Myosotis sa...

Oslosommer er herlig. Jeg ar alltid elsket Oslo, folk kan bare prøve å si noe annet. Det er så koselig i parkene, eller om en ferja ut til Hovedøya eller Gressholmen. Botanisk hage er også nydelig, må komme meg dit snart!

Maria. sa...

Har hatt lyst til å dra i botanisk hage lenge nå. Dessverre har jeg bare vært i Oslo to ganger og det har ikke blitt tid. En dag!

Marlou sa...

jeg gleder meg til litt Oslosommer jeg også! har aldri vært i botanisk hage, og det står faktisk helt øverst på to do lista mi :)

håper du får en fin sommer!

elisesophie sa...

Furuset var en koselig bok! Håper det går bra med deg, er lei for at du mistet farmoren din. Varm klem fra Nord-Norge sendes!