onsdag 9. januar 2013

"Jeg vil bare ha det fint, ikke flott, ikke fantastisk, bare fint".

Jeg leser mye om dagen. Flere av dem er bøker som lenge har stått på vil-lese-lista, og nesten alltid består den lista av både ny og gammel litteratur. Av norsk samtidslitteratur er det en forfatter som skiller seg veldig ut, og som jeg vil anbefale igjen og igjen og igjen. Og det er Kjersti Annesdatter Skomsvold. Jeg har tidligere skrevet om Jo fortere jeg går jo mindre er jeg. Den ble en stor favoritt med en gang, og det har hennes andre bok blitt også. Monstermenneske er en fantastisk roman, og det beste jeg har lest på lenge. Jeg har en tendens til å lese setninger jeg synes er ekstra fine flere ganger. I Monstermenneske vil jeg lese alle setningene flere ganger.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

14 kommentarer:

Elin sa...

Høres ut som en spennende bok:)

naivepop sa...

Jeg jakter på flinke, norske forfattere, og jeg tror Skomsvold får være med på lista. Takk for anbefalingen. Hurra!

Vicky sa...

åh så fint. jag kanske ska börja läsa på norska nu i år då!

MøbelPøbel sa...

Du kommer alltid med så mange bra boktips! Denne skal jeg legge på minnet:)

Ane sa...

Jeg leste den forrige boka hennes på din anbefaling, så jeg tror jammen jeg gjør det samme med denne. Reservert på biblioteket nå (heldigvis har den litt venteliste så jeg rekker å lese de andre bøkene på leselista først) :)

Ine sa...

Så bra med tips om norsk samtidslitteratur! Til å være spirende norsklærer er jeg utrolig dårlig på det. Ender alltid opp med å lese gamle bøker. Denne skal jeg skrive opp på lista mi!

Marthe sa...

Nå må jeg komme meg på biblioteket å låne bøkene hennes. De har stått på lista mi lenge, og nå ble jeg enda mer nysgjerrig. Takk for påminnelsen kjære Maren:-)

Ha en nydelig dag fine du!

Marthe sa...

Nå må jeg komme meg på biblioteket å låne bøkene hennes. De har stått på lista mi lenge, og nå ble jeg enda mer nysgjerrig. Takk for påminnelsen kjære Maren:-)

Ha en nydelig dag fine du!

Synne sa...

Det er så digg når man kan lese mye! Tittelen "Monstermenneske" er så bra, synes jeg. Takk for tipset!

Anonym sa...

Den er så bra! Og liker det hjartet på siste sida, hihi.

Johanne Magnus sa...

den vil jeg også lese!

Mari-Mette sa...

Du vekker virkelig leselysten i meg Maren :) Til helgen kommer det mysterie levering med bøker fra hjemme biblioteket, det gleder jeg meg til :)

Embla sa...

Jeg leser Jo fortere jeg går jo mindre er jeg nå og det er en fantastisk god bok! Liker språket til Kjersti Annesdatter Skomsvold og vil gjerne lese mer!

Lisa sa...

Er midt i monstermenneske nå, super bok så langt. Takk for tipset! :)