tirsdag 11. desember 2012

Leseglede

Juleferien er bare tre dager unna, og noe av det fineste jeg vet er å gjøre klar lesebunken. Her er noen av de bøkene jeg gleder meg til å lese i jula.

Photobucket

Jeg gleder meg til å høre knitringa i peisen, og til å krype opp i sofaen under ullteppet og lese fine bøker. 

Og som tidligere blir jeg veldig glad for å høre hva dere gleder dere til å lese i jula.

14 kommentarer:

Ine sa...

Jeg kjøpte The perks of being a wallflower og Heartburn i London, så jeg tror jeg skal lese dem. Også skal jeg lese ferdig Jenny, men den er jeg snart ferdig med. Jeg synes også det er så hyggelig å planlegge julas lesning!

Regnboge sa...

Det såg ut som ein god bokbunke!

Dersom eg les ut Den siste revejakta før ferien tek til, so trur eg at ei Austen-bok skal få bli med heim, i tillegg til pensumbøker i norsk (som til dømes Brødrene Løvehjerte og Heidi og Kompani Orheim.

Anonym sa...

Det er så fint med slike bokstablar! Monstermenneske skal nok vere i min også. Dei andre veit eg ikkje heilt endå, men eg har ei ganske lang liste å velge frå.

nora sa...

Åh, må lese "Looking for Alaska"!
I jul skal jeg lese Hvis jeg blir, The perks of being a Wallflower, Løvetannsang og Vann til Elefantene! (og kanskje noen fler)

Duse Pasteller sa...

Åhh, det vil jeg òg!
Selv om det ikke blir den helt store juleferien på meg i år...
klem

Josefine sa...

Så fint! :) Jeg har siste eksamen på mandag! Jeg skal lese "A Christmas Carol", "Looking for Alaska" og "Emma". Og sikkert noen til, men de bøkene har jeg ikke avklart ennå. :)

Anonym sa...

åh. en LESEBUNKE. noe så fabelaktig. skulle jeg hatt selv. nei, du, nå tar jeg og lager en, jeg har jo bare bøker jeg ikke har lest! (linn ullmann sin "det dyrebare", tor fretheims "kjære miss nina simone" og "det fine som flyter forbi" av nina løkås.) takk for inspirasjon, fine du!

Maren S sa...

Jeg skal lese en bok om dronning Elizabeth, hehe. Gleder meg! :)

Johanne Magnus sa...

Solid bunke! Jeg vil gjerne lese Monstermenneske:) GOD JULEFEIRE!

Synne sa...

Jeg er veldig glad i Byatt! Utrolig levende språk som man bare kan forsvinne inn i, og mange spennende historier. Kos deg!
Lesegleden er ekstra stor rundt høytidene, og jeg ser også frem til skjønnlitterær kos i juleferien. Hurra!

Vicky sa...

så underbart med så mycket läsning framför sig! <3 glad helg, fina!

beata sa...

Vilken mysig blogg du har!

Maria. sa...

God bokbunke. Looking for Alaska er fin, og resten virker veldig lovende også.
Jeg leser Hjem til Jul nå, og har litt planer om å få noen skikkelig fine til jul som jeg vil kaste meg over i løpet av ferien. I tillegg har jeg tenkt å lese Life of Pi i løpet av romjula, tror den er veldig fin.

elisesophie sa...

Å, så fin idè med julelesebunke! The Children's Book er kjempefin! Og Looking for Alaska er også veldig bra og tankevekkende. Jeg skal lese The Return of the King, en bok av Natsume Soseki og forhåpentligvis får jeg noen til i julegave : )
God Jul!