torsdag 29. november 2012

Novemberdager

Den siste måneden har vært veldig fin, selv om det er mørkt og travelt og litt vanskelig å stå opp tidlig. Det er så viktig å se de små gledene også, for de er der faktisk hver eneste dag, om man bare vil se dem. 

Photobucket

Jeg har spist gode frokoster, tatt turen opp på Blindern hvor det var rart og fint å være igjen, jeg har lest denne nydelige boka, og sett dette flotte fra bussvinduet.

Photobucket

Jeg fikk boka jeg ønsket meg av den snille kjæresten, jeg fikk endelig se denne filmen på kino (og vil helst se den igjen og igjen og igjen), jeg var kulest på lesesalen med denne, og en lørdag bakte jeg eplekake som ble tatt med på kakefest.

Photobucket

Dessuten forsøkte jeg å gjøre hjemmekontoret ekstra hyggelig, jeg fikk disse tre favorittene i posten, jeg gikk tur i fine omgivelser da jeg var hjemme en helg, og jeg tok mitt aller første hei-jeg-er-på-instagram-og-i-speilet-bilde.

Og nå venter desember, min absolutte favorittmåned. Hurra!

9 kommentarer:

Linda Terese sa...

Så mye fint! Jeg har ikke vært ordentlig oppe på Blindern på lenge, og syns det er rart hvor mye jeg savner det. Alle de små krikene og krokene, de mange fine menneskene man kan møte på, de mange luktene. Spesielt alle luktene inne på lesesalen. Lukten av bøker, av andres kaffe. Lukten av stoffer i det man småfrossen pakker seg inn i store skjerf.

Vicky sa...

söta du! och ÄPPELKAKA <33

Anonym sa...

Mye fine lyspunkt i kvardagen:) eg o glede meg te desember:)

Lindis sa...

Hurra for de små gledene! :D Er ikke vanskelig å se dem når man kikker litt!

Synne sa...

Dette ser ut til å ha vært en fin novembermåned, Maren! Slike små oppsummeringer er alltid fine å lese.
For en kosepakke du fikk i posten, da! Tre superfilmer på én gang, hoho Desember er kanskje den ultimate Disney-måneden, og nå er du klar til dyst!
På vegne av venner er nydelig, det er jeg helt enig i. Kristopher Schau, altså.

Anonym sa...

Herleg!

Regnboge sa...

Hihi, du er so himla søt!

Og so månge stemningsfulle novemberglimt. Eg likar november.

June sa...

Dette gjer meg så glad! Du må vere ein av dei flinkaste eg veit om til å sjå dei små tinga.

Anonym sa...

okei, nå har jeg litt for mange ting å si. 1) bloggen din er så fin at jeg ikke kan sjekke den hver dag, jeg bruker den som belønning når jeg har vært flink så jeg får masse innlegg å lese! så fin er den. 2) jeg elsker håret ditt! elsker det! 3) du har de aller fineste instagram-månedssummeringene. blendende fint alt sammen. nå smiler jeg. stort smil og klem til deg på en desemberdag.