torsdag 13. september 2012

Tjuvstart

En bra ting å gjøre for en god torsdagsfølelse: gå innom en fin tebutikk og kjøpe det som lukter aller best der og da. Denne skal ei fin jente få servert til eplekake senere i kveld. Noen ganger må det vel være lov å tjuvstarte på helga? Dessuten synes jeg dere skal gjøre noe torsdagsfint også. Klar, ferdig, gå!

Photobucket

Photobucket
9 kommentarer:

Regnboge sa...

Eg og noken jenter ska samlast i kveld, sånn sia eg har hatt studiedag og dei tykte det var uhøyrt å berre sitte på hybelen når ein hadde gebus. Og det er jo ein bra start på helja?

Allis i eventyrland sa...

Torsdagskos er viktig! Og eplekake hørtes fantastisk ut, mmh :)

Anonym sa...

mm, eplekake! og kanel og eple er to av de tingene som bare hører sammen. jeg har en litt melankolsk overskyet torsdag, men skal fikse det med litt step-trening med godt selskap og en smakebit sjokolade (pluss litt til). superfin torsdag til deg!

Hege sa...

Absolutt lov å tyvstarte på helgen, ja :-) Så fint å bare kjøpe te etter hva som lukter best der og da.

Jeg har endelig frihelg, og som du så så har vi fått solgt leiligheten i dag, så her er det bare velstand :-)

Ha en god helg!

Katrine sa...

Jeg skal jammen la meg inspirere av deg (nok en gang), og kjøpe en ny te i morgen.. Høsten er store kopper med te.. Også eplekake agitt!? :) Fine du, du gjør meg glad!
Og jeg liker den nye headeren din! søt, som du <3

Ane sa...

Hurra! Vi spiste kosehelgemiddag i dag - og sånne store, herlige cookies til dessert - så jeg er helt enig med deg. Litt helg på forskudd må være lov!

Anette sa...

Både teen og kaka var kjempegod! Kos :)

Glede sa...

Plutselig flere fine innlegg siden jeg var innom deg sist. Frokost på senga hørtes fint ut, og eplekake likeså. God fredag til deg!

Vicky sa...

åh, låter heeelt lovely. speciellt med äppelkaka <3