onsdag 29. august 2012

Hjemmekontor

I dag har jeg undervisningsfri, og det føles skikkelig bra. Jeg sto opp ganske tidlig allikevel, og spiste en god frokost. Nå sitter jeg ved det lille spisebordet vårt, med bøker og forelesningsnotater og en tekopp som alltid er innen rekkevidde. Ha en fin onsdag! Det er sol og høst i lufta, og jeg elsker det.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
12 kommentarer:

Synne sa...

Hihi, muldvarpen er alltid fin å ha som selskap når man jobber hjemmefra! Jeg kjøpte en lignende kopp da jeg var i Praha.
Håper resten av onsdagen blir like fin som denne duse begynnelsen!

Anonym sa...

elsker muldvarpen-koppen! gikk forbi morris, forresten.. hadde jeg gått inn hadde jeg kjøpt veska, så jeg lot være. men den sto og kikket på meg, jeg lover! akkurat nå trenger jeg mer en skolesekk! :)

Regnboge sa...

På avstand såg skrifta di litt ut som runer. Likar det! Og her òg er det haust og sol (innimellom regnet) og det er so fint!

June sa...

Så fin handskrift du har!

Malin Aurora sa...

Åh vilken underbar kopp<3

Anonym sa...

Heimekontor-dagar er kosleg! Og du - så fin handskrift du har!

Ine sa...

Det er så fint med hjemmekontor, spesielt når man har mye obligatorisk undervisning til vanlig. Fint å ha så mye te og kaffe man klarer å drikke innen rekkevidde! Og jeg er enig med regndrope - du har så fin håndskrift!

Hjertetanker sa...

Så flink du er som leser og er strukturert! :) Her er hodet ennå litt i feriemodus, så det krever litt ekstra innsats. Men når man blir inspirert av flinke studiner som deg, da vet man jo at det bare er å sette seg ned :)
Håper du har en finfin dag!

Linda Terese sa...

Verdens søteste kopp! Med muldvarpen ved sin side kan dagen på ingen måter bli annet enn bra :)

Ane sa...

Så fint! Jeg har hjemmedager i dag og i morgen, og har omtrent samme planer som deg: Te i nærheten alltid. Håper oppstarten på studiet har gått fint! :)

Ida Mari Larsen sa...

Hvor har du fått tak i den koppen? :)

Maren sa...

Hei Ida Mari! Koppen kjøpte jeg da jeg var på ferie i Praha i mars. Tsjekkia er jo Muldvarpens hjemland, og han var overalt! <3