søndag 24. juni 2012

En sakte søndag

Dagen i dag er en søndag helt etter mitt hjerte. Sove lenge, lese under dyna, lese mer i sofaen, gå en tur i regnet, lese ut enda en bok og lage en salat ut av det beste man vet til middag. Håper deres søndag er like fin som min!

Photobucket

7 kommentarer:

Hege sa...

Har hatt en litt lignende søndag :-)

Vi sov alt for lenge, men det skyldtes at vi var i bryllup til sent i natt.. Så har jeg lest noen blogger, stelt litt med den lille grønnsakshagen min på terassen, gått tur i regnet i en time, og nå står det et stekebrett med marinerte rotgrønnsaker i ovnen. Videre blir det vel slakketid på sofaen og kanskje backgammon.. :-)

Kos deg videre!

Vicky sa...

sallad <3

Allis i eventyrland sa...

Saktesøndager er finfint <3

Anonym sa...

Herleg! Eg hadde sakte lesing i sofaen-søndag på formiddagen, og sakte jobb-søndag på ettermiddagen. Fint det også!

Ting som gjør en glad sa...

Vi har kjørt samme stil her i dag; våknet av regnet, lang frokost med masse kaffe og eggerøre, legge seg under dynen med avisen og en varm katt, sovne, cortado i trappen med gode venner, lapskaus som har putret hele ettermiddagen og sitronkake til kaffen. Det gode liv!

Synne sa...

Det har gått i rolig tempo for min del også! Jeg sov lenge etter en begivenhetsrik bryllupsfeiring i går, og så gikk jeg søndagstur og spiste is med Jonasflotte, og etterpå så vi film og spiste vannmelon, og så reiste vi inn til byen igjen. Slike søndager er digg!

Duse Pasteller sa...

Høres fantastisk ut!
Jeg har også tilbrakt noen dager i senga, men ikke helt frivillig... Er syk:/
Men i morgen reiser jeg og Leon på ferie, så håper formen stiger til da.
Ha ei fin uke videre!
klem:)