søndag 22. april 2012

Søndagsro

Jeg tilbringer litt av søndagen med å drikke deilig te og se på film. Oliver og gjengen! Jeg har så gode minner fra denne filmen, og det er så koselig å se den igjen. I helga fikk Disneysamlingen min fire nye tilskudd, for jeg fant noen til femti kroner. Da klarte jeg rett og slett ikke la være.


Jeg er litt dårlig på å oppdatere om dagen, for tiden går så altfor fort og det er i underkant av tre uker til jeg skal levere masteroppgaven. Derfor er jeg både nervøs og litt stressa og tenker oppgave både dag og natt. Natt til i går drømte jeg om punktumene i litteraturlista. Men jeg kommer sterkere tilbake, det kan jeg love. Håper dere har det fint! Nyt søndagen.

Photobucket

16 kommentarer:

Tullefrans sa...

Disney <3

Dersom jeg virkelig vil koble ut, slappe av og føle meg trygg tyr jeg til gamle klassikere som Aristokattene, Berhard og Bianca, To gode venner... The list goes on and on.

Masse lykke til med masterinnspurten!
Klemmer fra Fransa

June sa...

Masse lukke til! Du klarer deg kjempefint, og tenk på den gode kjensla etterpå!

Hege sa...

Haha, åå, drømmen! Jeg vet hvordan det er når man drømmer om sånne rare ting når man stresser med noe (jeg har jo giftet meg en gang, hehe).

Heldig med disneyscoopet da! Wow!

Lykke til fine du!

Synne sa...

Åh, Disneysøndag er kanskje den beste typen søndag! Oliver og gjengen er skikkelig sjarmerende! Håper du klarer å koble av innimellom - du er kjempeflink, og fortjener å puste ut og kose deg. Fortsatt god søndag! Klem herfra!

T sa...

åh, disneysøndag høres ikke feil ut. Jeg tror kanskje jeg må varme meg litt tevann, krype opp i sofaen med et ullteppe og følge ditt eksempel.

Josefine sa...

Det blir nok Disneysøndag på meg også. Det blir fint :) Godt for deg å slappe av litt, det går nok bra med oppgava skal du se! :)

Ane sa...

Kjære, søte deg, fokuser på masteroppgaven med god samvittighet! Så veldig lykke til med innspurten, du er beintøff! :D

Glede sa...

Masse, masse lykke til med innspurten!! Så spennende. Blir herlig å bli ferdig, vil jeg tro. Søndagsklem

Ine sa...

Veldig lurt å koble litt av med noe koselig. Jeg heier på deg, og vet at du kommer til å klare det kjempefint! Si fra når som helst hvis du har lyst på teselskap på Blindern :)

Josefine sa...

Å, jeg er så klar for kafé anytime! :) Jeg kan også bidra med tepauser på Blindern, akkurat som Ine. Kommer til å henge der lovlig mye fremover er jeg redd, nå som eksamen nærmer seg.

Siv Annette sa...

For en perfekt avkobling i oppgaveskrivinga! :) Lykke til med skrivinga, det går helt sikkert bra - det er jeg overbevist om! :) Ha ei fin ny uke, fine Maren! :)

Vicky sa...

här får du en utmaning av mig <3 http://vickys.se/?p=6779 kram!

Julianne sa...

Fine fine deg. Håper alt går bra på den store oppgaven din! Jeg krysser fingre og tær for deg :) Dette blir bra!

Klem fra meg <3

Allis i eventyrland sa...

Pust med magen og husk å gi deg selv pauser - snart er du ferdig! :)

Solveig sa...

Liker bloggen din!
Lurer på, hva heter hotellet dere bodde på i Praha?
:D

Maren sa...

Solveig: Tusen takk, så hyggelig å høre! Hotellet vi bodde på het Design Metropol Hotel Prague. Anbefales!