tirsdag 31. januar 2012

"Wow, Prague. How amazing is it that he's going to Prague?" "It's supposed to be lovely, very dramatic castles everywhere."

I går kveld skjedde det noe fint hjemme hos oss. Mathias og jeg trykket på en "bestill"-knapp, og plutselig, så fort som bare det, har vi en ferietur å glede oss til. I mars reiser vi til Praha! Ingen av oss har vært der før, så om noen har noen fabelaktige Praha-tips, så tar jeg imot dem med glede.

Photobucket

16 kommentarer:

Ane sa...

Å, så stas! Herlig å høre. Jeg var der for ni år siden (oi), men tips har jeg nok lite av. Gode minner har jeg, da - og det regner jeg med dere får også :)

Kristina Kvåle sa...

åh, praha! eg elskar praha, der er så fint, og overalt er der franz kafka ting. franz kafka bookstore, franz kafka museum, franz kafka coffee shop - you name it! kos dykk så mykje, praha er ein by ein umiddelbart forelskar seg i. <3

June sa...

Åh, grattis! Har aldri sjølv vore der, men høyrer mykje fint :)

annikken - osloliv sa...

Har ingen tips utover de vanlige severdighetene, men husk på å ta med litt ull og varme klær:)

Har vært der i mars og det var fint, men litt surt. Bare å glede seg, nydelig by.

Anonym sa...

sitte i sånn padle-med-føttene-båt på vltava! veldig romantisk og morsomt! hihi. praha var første kjærestereisen vår, og vi elsket hvert sekund av det! du burde glede deg! det er så fint der.

Josefine sa...

Jeg har vært der, det er som å gå rundt i et lite tyskt eventyr :) Mitt beste tips er: gå dere bort :)

Synne sa...

Yay! Praha er en veldig stemningsfull og vennlig by! Ta trikk, det er koselig og praktisk, og hun damen på høyttaleranlegget sier masse rart. Karlsbroen og katedralen er selvfølgelige severdigheter som begge er verdt å få med seg, og så står det en enorm metronom på toppen av et berg litt utenfor sentrum som også er fascinerende å kikke nærmere på. Dere kommer til å kjempekose dere!

Vicky sa...

har inte heller varit där, men du ska nog dricka mycket öl!

Elin sa...

Så heldig dere er:) Aldri hvert der jeg:)

Hege sa...

Å, det er så fint der :-) Har vært der et par ganger, og feiret nyttår der en gang.. Nydelig by!!

Anonym sa...

Så heldige de er! Praha høyrest ut som ein fantastisk by.

Siv Annette sa...

Åh, Praha <3 Veldigveldig fin by, jeg har faktisk vært der to ganger :) Men da med store grupper, så jeg har bare vært på de selvfølgelige attraksjonene som nevnt av Synne over meg her, ellers vil jeg anbefale gamlebyen, varme klær og gode sko :)

Duse Pasteller sa...

Så GØY!:D
Venner og foreldre og bror har vært der, men ikke jeg...
Men jeg har hørt bare lovord:)

Anonym sa...

Jeg har vært i Praha, men da var jeg så liten at jeg nesten ikke husker noe bortsett fra de fine hesteskulpturene i sentrum ;) Ah, hvilket Olympus-kamera er du så heldig å ha ? Var det dyrt?

Regnboge sa...

Praha verkar som ein nydeleg by, dokke må ha ein fantastisk tur!

Hjerterdam sa...

Stas! Jeg har ikke vært der, men det høres veldig romantisk ut! :) Herlig å ha noe å glede seg til!