søndag 10. juli 2011

Kameratips?

Kameraet jeg har nå har begynt å si farvel, og jeg må se meg om etter et nytt. Dermed trenger jeg alle tips jeg kan få. Har noen av dere en anbefaling til et godt kamera, som er lett å bruke, greit å ha med seg rundtomkring og som ikke er veldig dyrt? Jeg blir glad for alle forslag!

Photobucket
Bildekilde

12 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

Det jeg har er ikke så verst; enkelt å bruke og ikke for avansert!
Canon IXUS 8015.

http://www.cameras.co.uk/reviews/canon-ixus-80-is.cfm

Mitt kamera er rosa - selvfølgelig;)
Klem

Ine sa...

Jeg er veldig fornøyd med mitt Olympus PEN E-PL1, men det vet du jo allerede :) Har hørt at Canon PowerShot G12 er veldig bra, det blir et litt annet kamera. Det er mye bra å velge i, så jeg er helt sikker på at du finner noe du blir fornøyd med!

Åshild sa...

Jeg bruker speilrefleks, Canon EOS 450D, som kanskje ikke er det greieste å ta med seg bestandig. Jeg har hørt at Canon PowerShot er bra, så kanskje det? :) Lykke til på kamerajakten!

Mie - Mies Tidsmaskin sa...

Sony NEX 5 er knall hvis du er fan av kamera med enkelt brukersnitt men som likevel tar skarpe, fine bilder. dette er et hybridkamera, det er kult. Ikke tar det mye plass heller :)

Synne sa...

Åh, jeg blir alltid litt trist når kameraer, mobiltelefoner og andre ting jeg er glad i begynner å skrante. Jeg er redd jeg ikke har noen gode tips (jeg vet ikkeno' om sånt, jeg bare knipser i vei med mitt lille kompaktkamera), men lykke til med jakten!

June sa...

Canon powershot g12! Veldig bra kompaktkamera, nesten like bra som et speilrefleks, men ikke så stort og tungt å dra med seg. Og du kan tilogmed ta bilder i raw med det :)

Anonym sa...

Canon Powershot G12. Lite og bra kamera. Tar nesten tilsvarende bilder som med speilrefleks. Er en grunn til at det blir brukt mye blant bloggere.

Maren sa...

Tusen takk for mange tips, dere er snille og flinke! :)

Kristina Kvåle sa...

har hørt mykje bra om canon powershot, sjølv har eg eit "gamalt" speilrefleks, canon eos 400d, og om du vil ha speilrefleks trur eg canon eos 1100d er bra, det er litt dyrt, men rimelig tatt i betraktning :) lykke til med kamerajakten!

Anonym sa...

Canon G12!!!! Så lett å bruke, tar superfine bilder og er mindre enn et speilrefleks, men litt større en et kompaktkamera.

tinekatrine sa...

det kommer jo litt ann på om du vil ha speilrefleks eller kompakt, og hva du syns er dyrt.. men virker som om du skal ha kompaktkamera ifølge kommentarene :) G12 syns jeg virker veldig bra, og jeg liker at man lett kan stille på innstillingene. selv kjøpte jeg powershot s95. litt mindre, og det har større blender som gjør at man kan ta bilde på mørke steder.

tinekatrine sa...

men! en bra side å sammenligne kameraer på: http://snapsort.com/ den hjalp meg å bestemme meg.