fredag 3. juni 2011

Gleeglede

Om en måned er jeg i Dublin med disse menneskene foran meg på scena. Jeg blir helt fniseknisete når jeg tenker på det. Åh, som jeg gleder meg!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

12 kommentarer:

Regnboge sa...

Åh, heldige du! Det kjem sikkert te å bli magisk.

Åshild sa...

Åhåå, I envy you! Glee er noe av det fineste som fins <3

Ine sa...

Oi, gjør de live-opptredener? Så utrolig moro! Nå framover skal jeg se videre på sesong 2, gleder meg.

Ane sa...

Å, jeg skulle gjerne vært der med deg - men er så glad for at du skal dit! :D

Josefine sa...

Du er så heldig, jeg vil også! Det kommer til å bli fantastisk, helt sikkert! :)

Anonym sa...

Åh, herregud så gøy! Holder faktisk akkurat på å sesiste episode på surfthechannel nå :D

Trille sa...

Hihihi. :) Artig. Jeg har ikke sett noe av Glee enda (med unntak av et par minutter her og et par minutter der), så har ikke helt blitt tatt av vinden der. Kanskje jeg skal prøve meg, jeg også. Jeg er jo musikaljente og gammel musikklinjeelev. :D

charlotte sa...

Ååh, nå ble jeg misunnelig!! Jeg har kjøpt sesong 1 på DVD på salg på platekompaniet, så jeg får kose meg med det i sommer :)

Ingrid sa...

JEG GLEDER MEG SÅÅÅNNNNNNNN!!

Dublin OG Glee, åh, det blir BRA <3

Anonym sa...

ÅÅÅ! Så heldig! Glee i DUBLIN! Byen over alle byer :) Hvis du ikke har vært her før, kan jeg godt komme med noen gode mat og shoppingtips!

Lady Netta sa...

Åh, shit, jeg visste ikke at de hadde egne show jeg, men det blir sikkert dritkult! Glee er en av mine guilty pleasures.

Anonym sa...

Shopping: Urban Outfitters i Temple Bar, Top Shop ved St. Stephens Green. Penneys/Primark er hell, men man kan finne gull blandt gråstein. Carousel, som har masse nydelige kjoler.

Vintage/second hand: Mange søte små i Temple Bar området samt Harlequin som ligger i gata bak Georges Arcade, der ligger det også en makronbutikkskatt!

Sightseeing: St. Stephens Green parken, Phoenix Park og Temple bar. Ikke kast bort tid på Guinness eller Dublin Castle i alle fall. Med mindre dere er spesielt interessert.

Mat: Cafe Tropolis (NYDELIG ITALIENS PIZZA), Beste biff på The Church (litt dyrere og finere restaurant også nattklubb). Verdt en kveld, lurt å bestille bord. Verdens beste pistasjis på en blå liten italiensk en i Temple Bar. Belgisk vaffel med jordbær på Lemon i Dawson Street. PASTAFRESCA!!! Fersk pasta og herlig pizza garlic bread! Ligger ved Grafton.

Pub: The Bleeding Horse, Doyles og HOGANS!!!! The Globe kan også være et kult sted.

Kos deg ihjel!!!!! Misunnelig ;)