torsdag 7. april 2011

Til tanker og til ord

For tida er det masse jobbing med studiene, med prosjektbeskrivelser og semesteroppgaver og seminarer og å få oversikt over ting. I dag kjøpte jeg denne fine notatboka som får bli en masteroppgaveoversiktsbok. Så får jeg håpe det hjelper meg litt på veien at den er veldig pen.

Photobucket

10 kommentarer:

Regnboge sa...

Den va fin! Masteroppgåve høyrest spanande ut, lukke til:)

June sa...

Veldig lurt med notatbok! Jeg er helt avhengig av å skrive ned ting for å få oversikt, jeg er så utrolig vimsete.

Kristin sa...

Den var kjempefin! Mamma kjøpte en helt bedårende notatbok til meg i går, siden jeg er syk :) Skal legge ut et bilde av den i neste innlegg, for den må bare vises frem :D Den er nesten så fin at jeg ikke helt vet hva den skal brukes til!

Maren sa...

Åh, da gleder jeg meg til å se den!<3 Det finnes så mange fine slike bøker :)

Synne sa...

Oi, den var virkelig veldig pen! Jeg er sikkert på at det vil være til litt hjelp! (Og så er jeg sikker på at du kommer til å skrive en super masteroppgave uansett, fordi du er så flink!)

Josefine sa...

Så fin :) Jeg er også så utrolig glad i pene skrivebøker. Nå har jeg omtrent skrevet ut regelboka mi, så er nødt til å kjøpe en ny. Og jeg har en veldig fin i sikte, jeg håper at den skal hjelpe meg med å lære verbtider og gloser på fransk.

:)

Allis i Eventyrland sa...

Pene notatbøker kan hjelpe med så mangt! :)

Ane sa...

Ah, pene ting hjelper alltid. Mot alt. Nesten.

Kristin sa...

Maren, tusen trillioner takk for den nydelig kommentaren din! Jeg var så nervøs for å legge det ut, og det betyr så sinnsykt mye for meg... du er så utrolig fin <3

Ingrid sa...

søtsøtsøtsøtsøt! vårnotatbok :D