søndag 20. mars 2011

På tehus med Selma

Et nytt tehus har åpna på Lille Grensen i Oslo, og etter å ha hørt lovord fra Synne, så tok jeg meg en tur på fredag. Jeg har et lite forsett om å gå på kafé alene i blant også, som mange andre er så flinke til. Jeg bestilte en grønn Dragon Well-te som kom til bordet i denne søte tekanna. Som selskap hadde jeg Selma Lagerlöfs Mårbacka, en nydelig oppvekstskildring fra en av mine favorittforfattere. Det ble en koselig liten time.

Photobucket

12 kommentarer:

Åshild sa...

Så fint det ser ut! Jeg må huske å få adressen til neste gang jeg skal til Oslo, et tehus høres ut som et sted jeg kan komme til å like :) Selma Lagerlöf <3

Kristin sa...

Så utrolig koselige! Det er noe utrolig flott med å sitte på kafe for seg selv og bare lese og drømme :D Kos <3

Lovely day, isn't it? sa...

Å gå på cafe alene er en fornøyelse og en styrke i seg selv. Jeg elske det. Det er litt skummelt, men veldig veldig godt å ha et møte med seg selv iblant. Ha en strålende mandag.

Kristina Kvåle sa...

fine kjolar, te, god mat og youtube hjelper alltid på småtøffe dagar! :)
åh, skulle ønske eg var flinkare til å gå på kafé aleine, syns det er kjempeskummelt eigentleg :P

Allis i Eventyrland sa...

Så koselig! :)

Synne sa...

Håper teen var god! Jeg liker i hvert fall navnet, håhå! Tøft at du gikk alene. Håper likevel vi kan ta en tur sammen en dag! Neste gang får vi det til!

Maren sa...

Hihi, jeg tenkte på deg da det var en drage-te jeg bestilte, Synne. :)
Også må vi ta en tur sammen så fort det lar seg gjøre, synes jeg.

Ingrid sa...

SELMA LAGERLÖF! <3

Maren sa...

Det måtte bare komme!<3

Linda Terese sa...

Det hørtes veldig koselig ut! Jeg tror kanskje også jeg nå skal bli flinkere til enslige kafebesøk, med en bok som selskap!

Anonym sa...

Jeg må også bli flinkere til å kunne gå alene på café. Det vil forbedre leselysten ytterligere også :) Fin lampe forresten.

Ine sa...

Det så skikkelig fint ut! Og godt å kjenne at det er ok å være på kafé alene. Synes de Selma-utgavene der er så fine, husker jeg var hoppeglad da jeg fant dem på Tronsmo. :)