mandag 15. november 2010

Let the sunshine in ♥

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hair er en av mine favorittfilmer. Om du ikke har sett den enda, så vil jeg varmt anbefale den. Og for all del, se den flere ganger. Fine sanger, gode tanker og en slutt som alltid gir meg en klump i magen som sitter igjen i flere dager.

7 kommentarer:

Ingrid sa...

Herlig film <3

Nøve sa...

hippietid og musikaler er to av de fineste tingene jeg vet om, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett den egentlig. Har sett amatøroppsetninger av musikalen though, elsker den!

Anonym sa...

Jeg elskerelskerelsker hair!
og den fineste sangen er ikke med i filmen en gang, nemlig frank mills:)

ellers er trollmannen fra oz og west side story stoooore favoritter. Jeg er en musikaltjej all the way!

Maren sa...

Nøve,se den så fort som mulig. Helt fantastisk <3

Jeg er også ei musikaljente, all the way! Yndlingsfilmen min som liten var Sound of Music, hoho. (sånn utenom Disney selvsagt)Og Frank Mills er fin!

Åshild sa...

Åh, den har jeg ikke sett ennå! Antar at jeg burde? Hihi. Musikaler er generelt sett kjempefine, så tror jeg ville ha likt denne. Takk for tips! :)

Tora - Norweekly sa...

Jeg så musikalen i London nå for et par måneder siden, og den var helt fantastisk! Jeg tenkte jeg skulle somle meg til å se filmen så snart som mulig, for den må jo bare være bra :)

Rakel sa...

Å, Hair! <3 Hørte faktisk på albumet på vinyl her om dagen, hadde ikke hørt det på lenge! Og det er fortsatt like elsk :)